Hus och mark till salu, hus att hyra i Bangsaen, Chonburi.

Infart till Mountainview Residence Bangsaen Chonburi

Ägande

  

Ägande genom arrende eller direkt ägande är tillgängligt.

 

 

Arrende

Arrende sker genom två separata avtal, ett arrende kontrakt och ett bygg kontrakt. 

1) Arrende kontrakt.

Din utvald tomt kommer att ägas av en thailändskt “Company Limited” som arrenderar ut marken till dig (enligt thailändsk lag). Detta företag är under förvaltning och del-ägande av husägare och kommer före registreringen av ditt arrende köpa tomten av nuvarande ägare MV Inter Residence Co, Ltd.

 

Så, för att garantera din säkerhet är det första steget inköp av tomt och registrering av arrende i ditt namn.

 

Observera att detta arrangemang av ägandet kommer att eliminera eventuella problem från andra parter (ev framtida andra ägare av din tomt, tredje part etc) när det är dags att förnya ditt arrende, sälj ditt hus och mark, arv etc.

 

 

2) Byggkontrakt.

Ägande Mountainview Residence Bangsaen Chonburi

 Byggnationen av ditt hus kommer att påbörjas så fort ditt arrende är registrerat.

 

Vi kommer att be om en liten handpenning innan byggstart men generellt betalar du enligt vissa kontrakterade steg och du betalar alltid efter avslutade moment (detta verifierat av foton som skickas till dig).

 

Den slutliga betalningen görs när huset är besiktat, korrigerat och slutbesiktat. Om du vill så är du välkommen att närvara vid dessa inspektioner.

 

 

Beroende på hustyp så är byggtiden ca 1 år.

 

Saker som ligger utanför vår kontroll kan ske så därför har bygg kontraktett en försenings- klausul med en straffavgift som utbetalas till dig om byggtiden överskrider den avtalade tiden.

 

 

 

 

Direkt ägande: 

Om du har ett thailändskt företag eller om din partner är en thailändsk medborgare, skulle detta vara alternativet för dig.

 

Proceduren är som ovan med den enda skillnaden att tomten säljs och överförs direkt till ditt thailändska företag eller partner.