Hus och mark till salu, hus att hyra i Bangsaen, Chonburi.

Om Oss

 Vårt företag är ett av de ledande bygg-och fastighets företagen inom området för långtidsboende i Thailand. MV Inter Property Co , Ltd ( tidigare Logans Mountain Residence Co , Ltd ) var ett dotterbolag till Logans Thailand Co, Ltd , men är nu ett fristående bolag som ligger i Bangsaen, Chonburi . Vårt projekt, Mountain Residence har ett produktsortiment som börjar med ekonomiska hus upp till lyxiga kvalitetshem.

Fokus ligger på Eastern Seaboard på grund av närheten till den nya internationella flygplatsen Suvarnabhumi tillsammans med ökat intresse från besökare till denna region.

 

Vårt företags vision är att våra kunder ska kunna förvänta sig lite mer av oss när det gäller kvalitet i design och konstruktion för ett bättre liv och en trygg och bra ekonomisk investering.

 

Genom en kombination av nytänkande och goda yrkeskunskaper strävar vårt företag efter att erbjuda det bästa alternativet för kunder som vill ha bra valuta för sina investeringar.

 

 

Bangsaen:

Bangsaen Beach är en liten stad vid havet - med färgglada upplevelser och vardagen i Thailand.

 

 

Den fantastiska Thailand.

 

Bangsaen är en mycket trevlig stad som erbjuder typisk thailändsk gästfrihet och en vänlig anda. Det här är en plats som du kan upptäcka på egen hand . Hundratals restauranger, en huvudgata med butiker, stormarknader och musikkaféer.

 

Semesterorten Bangsaen ligger 90 km sydöst om Bangkok och 10 km söder om Chonburi. Man skulle kunna säga att Bangsaen ligger i hjärtat av Thailand . Förutom att erbjuda tillgång till bra transporter och högklassig golf (du kan nå mer än 50 golfbanor inom en timme) så har Bangsaen fokus på strandaktiviteter och den livliga vardagen i Thailand .

 

 

Bangsaen Beach är något mer än den vanliga plats i solen, på upptäcktsfärd längs strandpromenaden möts du med ett leende.

 

 

 Massturismen har passerat Bangsaen Beach och det har kunnat behålla sin genuina thailändska miljö. Templen, fiskebyn och den välkända ap-berget - Khao Samuk t ex.

 

Nattlivet i Bangsaen är avslappnat och lugnt. Du kan promenera vart nu lusten faller på och hitta dina egna speciella ställen . Kvällen kan börja i en av de många saefood restaurangerna innan du kanske hamnar på en av de många livliga musik caféerna.

 

Bangsaen erbjuder en varm gästfrihet och har ett brett och varierat utbud av restauranger, musikklubbar, affärer och marknader.

 

Huvudvägen utanför Mountain Residence, Bangsaen Sai 4 Nua Rd, har nyligen visat utveckling och expansion med flera restauranger som serverar både västerländsk och thailändsk mat. Andra bostadsprojekt är etablerade samt ett nyöppnat sportcenter med fotbollsplan, idrottsplats och pool.

 

Mountain View Residence består av traditionella såväl som samtida tropiska hem för en modern livsstil, en verklig känsla av tropiska levande och betonar utrymme för din personliga livsstil samt aktiviteter inom en expansiv natur.

 

Designen är i en “vacational style”, medan interiören är designad för riktigt boende med hög funktionell standard.

 

 

 

 

Tidigare projekt;

 

Bangsaen:

Tropical Residence, Palmtree Residence

 

Laem Mae Phim, Rayong:

Sunflower Residence, Blue Mango Residence, Bali Residence, Oceanview Residence, Avatara Condominium, Seaview Residence.