Hus och mark till salu, hus att hyra i Bangsaen, Chonburi.

Allmänna Områden / Faciliteter

Det här är ett projekt med uppmärksamhet på gemensamma utrymmen kompletterande den absoluta skönheten i hus och trädgårdar.

 

Husägare är involverade i underhåll och skötsel av området. Flera husägare med relaterad arbetslivserfarenhet eller hobbyintressen är ansvariga för olika områden. Vi har t ex pool-, säkerhets-och trädgårds ansvariga husägare som rådgör och deltar i underhållet tillsammans med thailändsk personal.

 

Faciliteter (kommersiella faciliteter).

 

Pool.

 Hjärtat i projektet är naturligtvis poolområdet. Poolen har en fri form, med separat barnpool, motionsbassäng och vattenfall. Den mäter cirka 650 kvadratmeter. Det finns tillräckligt med utrymme för solstolar runt poolen och varför inte njuta av en eftermiddag att läsa din favoritbok i en av de tropiska Salas.

 

Våra angränsande restaurang fungerar också som en poolbar om du känner en längtan efter en kall drink (och vem gör inte det).

 

 

Gym.

Om du behöver lite motion, besök vårt gym som ligger i klubbhuset.

 

Gymet är på cirka 250 kvadratmeter, har separata omklädningsrum, luftkonditionering, bastu och dom senaste tränings redskapen och maskinerna.

 

 

Restaurang.

Efter bad och motion, njut av en drink eller en bit mat på vår uteservering.

 

Har plats för ca 70 personer och serverar en thailändsk / internationell meny. Funktioner för jul, nyår, födelsedagar etc kan ordnas och om ovanstående sittplatser inte räcker, kan pool-däcket användas.

 

Allmänna Områden.

 

Grönområden.

Inom projektet har vi flera grönområden för gemensamt bruk. Den största på ca 2500 kvadratmeter ligger strax norr om poolområdet. Detta är platsen för en picnic, grilla eller kanske en omgång boule.

 

 

Sophantering.

Individuella soptunnor vid din egen grind är beroende på hygieniska och praktiska skäl inte tillåtet. Vi har istället ett särskilt område för sopor så du behöver ta en kort promenad när din soppåse är full.

 

Allmänna områden Mountainview Residence Bangsaen Chonburi

 

Service Centers.

Vi har ett servicecenter som ligger inom området (2 till ligger i anslutning till området). Dessa hjälpet till med städservice, bil-och motorcykeluthyrning, transporter, hotell-och flygbiljetter, trädgårdstjänst för privat tomt etc.

 

De har också ett uthyrnings-program för husägare som ger en avkastning på din investering.

 

 

Skötsel och Underhåll.

Den regelbundna underhållet av projektet görs av en anställd personal och kontrakterade leverantörer. All service utförs enligt schema och övervakas av vår personal.

 

Budget, faktiska kostnader, reparationsbehov etc verifieras av husägarföreningen årligen och målet är att minska de månatliga kostnaderna vartefter vi har fler nya husägare som flyttar in.

 

Pool Mountainview Residence Bangsaen Chonburi

  

Följande ingår i månadskostnaden:

 

1) Pool skötsel. Rengöring, borstning, kontroll av pool pumpar och klorinatorer. Kemikalie dosering vid behov.

2) Bevakningen. 1 vakt vid grinden dagtid, 2 vakter nattetid.

3) Trädgårdsskötsel för allmänna områden. Gräsklippning, skötsel av träd och växter.

4) Städning av allmänna områden.

5) Städning av poolområdet och gym.

6) Städning av sopstationen.

7) Fond för ev reparationer.

 

Alla kostnader redovisas till husägare var tredje månad.